ons team

BAS MOEN

BAS MOEN

Ik heb geneeskunde gestudeerd in Nijmegen. Na mijn artsexamen heb ik als arts-assistent veel ervaring opgedaan op een spoedeisende hulp en in een psychiatrisch ziekenhuis. In Nijmegen heb ik ook de vervolgopleiding tot huisarts gedaan. Inmiddels ben ik 15 jaar huisarts en heb in verschillende plaatsen gewerkt, de laatste vijf jaar in Doorwerth. Naast mijn huisartsenwerk ben ik bestuurlijk actief. Samen met mijn vrouw en vier kinderen woon ik in Arnhem.

Spreekuur op maandag, dinsdag en vrijdag

ILONA MAASEN

ILONA MAASSEN

Ilona Maassen is verpleegkundige. Zij heeft ruime ervaring in ziekenhuizen, onder andere bij cardiologie. Voor haar werk als praktijkverpleegkundige in Doorwerth heeft Ilona in de thuiszorg gewerkt. Tevens heeft ze een specialistische opleiding gericht op het gebied van suikerziekte, hartvaatziekten en ouderenzorg afgerond.

Spreekuur op dinsdag, donderdag en vrijdag

MIRIAM WARNIER

MIRIAM WARNIER

Ik heb geneeskunde gestudeerd in Nijmegen. Na mijn artsexamen heb ik de huisartsenopleiding gecombineerd met de opleiding tot farmaco-epidemioloog. Daarnaast ben ik gepromoveerd op medicatie-gerelateerde hartritmestoornissen. Voor ik me in januari 2016 definitief in Doorwerth heb gevestigd heb ik op verschillende plekken als waarnemer gewerkt en was ik werkzaam bij het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik. Samen met mijn man en twee kinderen woon ik in Arnhem

Van eind augustus tot eind december 2017 is Miriam Warnier met zwangerschapsverlof. Ze wordt waargenomen door Constance van Rijn. Normaal doet ze spreekuur op maandag, woensdag en donderdag

ANNEMARIE VAN WEELDEN

ANNEMARIE VAN WEELDEN

Annemarie van Weelden is al lange tijd verbonden aan de praktijk in Doorwerth, voor velen een bekend gezicht. Na haar doktersassistente-opleiding heeft zij ook verpleegkunde gestudeerd. Behalve in de dokterspraktijk heeft Annemarie veel gewerkt in de thuiszorg.

NICOLINE BLOKDIJK

NICOLINE BLOKDIJK

Nicoline Blokdijk is opgeleid als doktersassistente en heeft gewerkt in diverse huisartsenpraktijken. Ook heeft zij in verschillende ziekenhuizen gewerkt waar ze verzorgende en administratieve taken had. Voor haar werkzaamheden in Doorwerth heeft Nicoline gewerkt op de huisartsenpost in Arnhem.   

PHILIPPINE VRIESEN

PHILIPPINE VRIESEN

Philippine Vriesen is van huis uit psychologe. Zij heeft meerdere jaren gewerkt als organisatieadviseur voor diverse bedrijven en organisaties. Later heeft Philippine een opleiding tot RET-therapeute gevolgd en is zich meer op de zorg gaan richten. Inmiddels werkt zij een paar jaar in de praktijk in Doorwerth.

Spreekuur op dinsdag

SABRINA SLOB

Sabrina Slob heeft ruime ervaring als doktersassistente. Sabrina heeft als triage-assistente op de huisartsenpost in Arnhem gewerkt. Eerder heeft ze bij een arbodienst gewerkt waar ze zich onder andere bezighield met keuringen en vaccinatieprogramma’s.