ons team

BAS MOEN

BAS MOEN

Bas heeft geneeskunde gestudeerd in Nijmegen. Na zijn artsexamen heeft hij als arts-assistent ervaring opgedaan op een spoedeisende hulp en in een psychiatrisch ziekenhuis. Daarna heeft Bas de vervolgopleiding tot huisarts gedaan, wederom in Nijmegen. Sinds 2001 is hij werkzaam als huisarts en in verschillende plaatsen actief geweest. Bas doet naast zijn patiëntenzorg ook bestuurlijk werk. Samen met zijn vrouw en vier kinderen woont hij in Arnhem.

Spreekuur op maandag, dinsdag en vrijdag.

ILONA MAASEN

ILONA MAASSEN

Ilona Maassen is verpleegkundige. Zij heeft ruime ervaring in ziekenhuizen, onder andere bij cardiologie. Voor haar werk als praktijkverpleegkundige in Doorwerth heeft Ilona in de thuiszorg gewerkt. Tevens heeft ze een specialistische opleiding gericht op het gebied van suikerziekte, hartvaatziekten en ouderenzorg afgerond.

Spreekuur op dinsdag, donderdag en vrijdag

ILONA MAASEN

MAAIKE EVERS

Maaike Evers is doktersassistente. In het verleden heeft ze geruime tijd als dierenartsassistente gewerkt. Daarnaast was ze eerder praktijkmanager in onze praktijk. 

 

MIRIAM WARNIER

MIRIAM WARNIER

Miriam volgde haar geneeskundestudie in Nijmegen. Na haar artsexamen heeft ze de huisartsenopleiding gecombineerd met de opleiding tot farmaco-epidemioloog. Daarnaast deed Miriam wetenschappelijk onderzoek, zij promoveerde op medicatie-gerelateerde hartritmestoornissen. Voor de vestiging in Doorwerth nam Miriam op verschillende plekken waar en werkte ze bij het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik. Miriam woont met haar man en drie kinderen in Arnhem.

Spreekuur op maandag, woensdag en donderdag.

 

ANNEMARIE VAN WEELDEN

ANNEMARIE VAN WEELDEN

Annemarie van Weelden is al lange tijd verbonden aan de praktijk in Doorwerth, voor velen een bekend gezicht. Na haar doktersassistente-opleiding heeft zij ook verpleegkunde gestudeerd. Behalve in de dokterspraktijk heeft Annemarie veel gewerkt in de thuiszorg.

ELISE ROEL

Elise Roel is de vaste waarnemende huisarts in onze praktijk. Haar huisartsenopleiding heeft zij in Nijmegen gedaan. Daarvoor werkte Elise als arts-assistent in het Gelderse Vallei Ziekenhuis op de spoedeisende hulp en de afdeling neurologie. Elise werkt op de vrijdagen.

KARIN VAN DEN HAM

Karin werkt als praktijkondersteuner in onze praktijk. Zij houdt zich bezig met de geestelijke gezondheidszorg. Naast de B-verpleegkunde opleiding heeft Karin opleidingen gevolgd voor sociaalpsychiatrische verpleegkundige en praktijkondersteuning in de huisartsenpraktijk. Karin heeft diverse functies gehad in de psychiatrie. Voor psychische problemen kunt u via één van de huisartsen bij haar terecht. Afhankelijk van uw problemen kan Karin zelf de behandeling verzorgen of verwijzen naar andere hulpverleners.

Spreekuur op dinsdag.

MIRIAM WARNIER

NICOLINE BLOKDIJK

Nicoline heeft in verschillende huisartspraktijken gewerkt als doktersassistente. Naast onze praktijk werkt ze ook als triage-assistente op de huisartsenpost in Arnhem en bij de thuiszorg. 

 

JAN OUDENES

Jan Oudenes is stagiair praktijkondersteuner somatiek in onze praktijk. Jan is verpleegkundige met een uitgebreide staat van dienst en volgt nu de opleiding voor praktijkverpleegkundige. Jan is aanwezig op de dinsdagen.