ons team

BAS MOEN

BAS MOEN

Bas heeft geneeskunde gestudeerd in Nijmegen. Na zijn artsexamen heeft hij als arts-assistent ervaring opgedaan op een spoedeisende hulp en in een psychiatrisch ziekenhuis. Daarna heeft Bas de vervolgopleiding tot huisarts gedaan, wederom in Nijmegen. Sinds 2001 is hij werkzaam als huisarts en in verschillende plaatsen actief geweest. Bas doet naast zijn patiëntenzorg ook bestuurlijk werk. Samen met zijn vrouw en vier kinderen woont hij in Arnhem.

Spreekuur op maandag, dinsdag en vrijdag.

ILONA MAASEN

ILONA MAASSEN

Ilona Maassen is verpleegkundige. Zij heeft ruime ervaring in ziekenhuizen, onder andere bij cardiologie. Voor haar werk als praktijkverpleegkundige in Doorwerth heeft Ilona in de thuiszorg gewerkt. Tevens heeft ze een specialistische opleiding gericht op het gebied van suikerziekte, hartvaatziekten en ouderenzorg afgerond.

Spreekuur op dinsdag, donderdag en vrijdag

KIM REUSELAARS

Kim is in 2020 in onze praktijk komen werken als vaste doktersassistente. Een deel van haar opleiding en stage heeft bij ons gedaan. Kim is een allround assistente, u kunt met uw vragen bij haar terecht. 

MIRIAM WARNIER

MIRIAM WARNIER

Miriam volgde haar geneeskundestudie in Nijmegen. Na haar artsexamen heeft ze de huisartsenopleiding gecombineerd met de opleiding tot farmaco-epidemioloog. Daarnaast deed Miriam wetenschappelijk onderzoek, zij promoveerde op medicatie-gerelateerde hartritmestoornissen. Voor de vestiging in Doorwerth nam Miriam op verschillende plekken waar en werkte ze bij het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik. Miriam woont met haar man en drie kinderen in Arnhem.

Spreekuur op maandag, woensdag en donderdag.

 

ILONA MAASEN

MAAIKE EVERS

Maaike Evers is doktersassistente. In het verleden heeft ze geruime tijd als dierenartsassistente gewerkt. Daarnaast was ze eerder praktijkmanager in onze praktijk. 

 

ANNEMARIE VAN WEELDEN

ANNEMARIE VAN WEELDEN

Annemarie van Weelden is al lange tijd verbonden aan de praktijk in Doorwerth, voor velen een bekend gezicht. Na haar doktersassistente-opleiding heeft zij ook verpleegkunde gestudeerd. Behalve in de dokterspraktijk heeft Annemarie veel gewerkt in de thuiszorg.

KARIN VAN DEN HAM

Karin werkt als praktijkondersteuner in onze praktijk. Zij houdt zich bezig met de geestelijke gezondheidszorg. Naast de B-verpleegkunde opleiding heeft Karin opleidingen gevolgd voor sociaalpsychiatrische verpleegkundige en praktijkondersteuning in de huisartsenpraktijk. Karin heeft diverse functies gehad in de psychiatrie. Voor psychische problemen kunt u via één van de huisartsen bij haar terecht. Afhankelijk van uw problemen kan Karin zelf de behandeling verzorgen of verwijzen naar andere hulpverleners.

Spreekuur op maandag.

MARJA VAN DEN BERG

Marja is opgeleid tot verpleegkundige. Zij heeft een lange staat van dienst als dialyseverpleegkundige in het Gelderse Vallei-ziekenhuis. Sinds 2020 werkt Marja in onze praktijk als praktijkondersteuner en houdt zich bezig met patiënten met hartvaatziekten, suikerziekte en ouderdomsproblemen.

Spreekuur op maandag, woensdag en donderdag.