ons team

BAS MOEN

BAS MOEN

Ik heb geneeskunde gestudeerd in Nijmegen. Na mijn artsexamen heb ik als arts-assistent veel ervaring opgedaan op een spoedeisende hulp en in een psychiatrisch ziekenhuis. In Nijmegen heb ik ook de vervolgopleiding tot huisarts gedaan. Inmiddels ben ik 16 jaar huisarts en heb in verschillende plaatsen gewerkt, de laatste vijf jaar in Doorwerth. Naast mijn huisartsenwerk ben ik bestuurlijk actief geweest. Samen met mijn vrouw en vier kinderen woon ik in Arnhem.

Spreekuur op maandag, dinsdag en vrijdag

ILONA MAASEN

ILONA MAASSEN

Ilona Maassen is verpleegkundige. Zij heeft ruime ervaring in ziekenhuizen, onder andere bij cardiologie. Voor haar werk als praktijkverpleegkundige in Doorwerth heeft Ilona in de thuiszorg gewerkt. Tevens heeft ze een specialistische opleiding gericht op het gebied van suikerziekte, hartvaatziekten en ouderenzorg afgerond.

Spreekuur op dinsdag, donderdag en vrijdag

ILONA MAASEN

MAAIKE EVERS

Maaike Evers is doktersassistente. In het verleden heeft ze geruime tijd als dierenartsassistente gewerkt. Daarnaast was ze eerder praktijkmanager in onze praktijk. 

 

MIRIAM WARNIER

MIRIAM WARNIER

Ik heb geneeskunde gestudeerd in Nijmegen. Na mijn artsexamen heb ik de huisartsenopleiding gecombineerd met de opleiding tot farmaco-epidemioloog. Daarnaast ben ik gepromoveerd op medicatie-gerelateerde hartritmestoornissen. Voor ik me in januari 2016 definitief in Doorwerth heb gevestigd heb ik op verschillende plekken als waarnemer gewerkt en was ik werkzaam bij het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik. Samen met mijn man en drie kinderen woon ik in Arnhem.

Spreekuur op maandag, woensdag en donderdag.

 

ANNEMARIE VAN WEELDEN

ANNEMARIE VAN WEELDEN

Annemarie van Weelden is al lange tijd verbonden aan de praktijk in Doorwerth, voor velen een bekend gezicht. Na haar doktersassistente-opleiding heeft zij ook verpleegkunde gestudeerd. Behalve in de dokterspraktijk heeft Annemarie veel gewerkt in de thuiszorg.

ELISE ROEL

Elise Roel is de vaste waarnemende huisarts in onze praktijk. Haar huisartsenopleiding heeft zij in Nijmegen gedaan. Daarvoor werkte Elise als arts-assistent in het Gelderse Vallei Ziekenhuis op de spoedeisende hulp en de afdeling neurologie. Elise werkt op de vrijdagen.

KARIN VAN DEN HAM

Karin werkt als praktijkondersteuner in onze praktijk. Zij houdt zich bezig met de geestelijke gezondheidszorg. Naast de B-verpleegkunde opleiding heeft Karin opleidingen gevolgd voor sociaalpsychiatrische verpleegkundige en praktijkondersteuning in de huisartsenpraktijk. Karin heeft diverse functies gehad in de psychiatrie. Voor psychische problemen kunt u via één van de huisartsen bij haar terecht. Afhankelijk van uw problemen kan Karin zelf de behandeling verzorgen of verwijzen naar andere hulpverleners.

MIRIAM WARNIER

PETRA HARTEVELD

Petra heeft in verschillende huisartspraktijken gewerkt als doktersassistente en is triage-assistente geweest op de huisartsenpost. Eerder deed zij de A-verpleegkundige opleiding. Petra heeft daarna meerdere jaren als verpleegkundige in het ziekenhuis gewerkt op de afdeling gynaecologie/verloskunde. Zij kan bogen op een ruime ervaring in de zorg.