Maandag 27 november start ons inloopstreekuur. Van 8.00 uur tot 9.30 uur kunt u zich melden aan de balie voor een consult bij een huisarts. De assistente stelt een paar korte vragen over de reden van komst, u wordt ingepland op volgorde van binnenkomst. Na aanmelding kunt u plaatsnemen in de wachtkamer, u wacht daar op uw beurt, één van de huisartsen komt op ophalen. Dit betekent enerzijds dat u een tijdje moet wachten, anderzijds wordt u op diezelfde ochtend wel door een huisarts geholpen.

Voorwaarden zijn dat het om één klacht gaat en dat het géén psychisch probleem betreft. Als u meerdere zaken wilt bespreken of psychische klachten hebt kunt u een afspraak maken op het normale spreekuur.

Er is per ochtend plaats voor maximaal 20 patiënten. Als het inloopspreekuur vol is gepland kunt u uiteraard altijd een afspraak maken voor het reguliere spreekuur.

Wij hopen met de introductie van het inloopspreekuur mensen te bedienen die in de ochtend meteen gezien willen worden door een huisarts. Het betreft een experiment dat 4 opeenvolgende maandagen loopt, als het voorziet in een behoefte zullen wij het inloopspreekuur voorzetten en uitbreiden.