Momenteel is er onrust over de griep- en pneumokokkenvaccinaties, er wordt vaak over gebeld en gemaild. De assistenten zijn hier veel tijd mee kwijt, daarom hierbij de meest voorkomende vragen en antwoorden.

Ik heb geen uitnodiging ontvangen, kan ik toch een griepvaccin krijgen?

Nee, op dit moment zijn er landelijk onvoldoende vaccins beschikbaar, daarom komen alleen mensen die een indicatie hebben in aanmerking voor het vaccin. Overigens kunnen wij als praktijk niets doen aan het landelijk tekort.

Ik heb een uitnodiging gekregen, maar ik kan niet op die datum, kan het eerder of later?

Eerder vaccineren kan niet wegens de grote drukte in onze praktijk. Als aanstaande zaterdag echt niet mogelijk is kunt u vanaf maandag 2 november contact opnemen met de onze assistente. Er zijn dan mogelijk vaccins over, dit kunnen wij echter niet garanderen.

Kan ik een vaccin reserveren?

Nee, reserveren is niet mogelijk.

Tenslotte, door de corona-pandemie  moeten wij alle zeilen bijzetten, er ligt zeer veel druk op onze praktijk. Wij hebben onze tijd nu hard nodig om de reguliere zorg te blijven bieden aan eenieder die dat nodig heeft. Wij verzoeken u vriendelijk doch dringend uitsluitend de assistenten te bellen of mailen over de vaccins als u ondanks het bovenstaande nog belangrijke  vragen hebt.